Η όμορφη καλλιτεχνική φωτογραφία που ανέβασε η Ταμίλα Κουλίεβα στην υπέροχη Σαντορίνη, με το ηφαίστειο να δεσπόζει στο φόντο!

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν, η Ταμίλα Κουλίεβα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο, η Ταμίλα Κουλίεβα θέλησε να ξεκουραστεί κάνοντας ένα ταξίδι στη Σαντορίνη, για να απολαύσει τον καλό καιρό και τις ομορφιές του νησιού.

Μάλιστα, η Ταμίλα Κουλίεβα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε topless με θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

«Αν έπρεπε να επιλέξεις το πιο εντυπωσιακό από τα πολλά αξιοθέατα της Ελλάδας, αναμφίβολα ένα από αυτά θα ήταν η Σαντορίνη. Τόση υπέροχη ομορφιά του νησιού. Άγρια, απόκοσμη ομορφιά», έγραψε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα στη λεζάντα.

Σημειώνεται ότι στη σειρά Παγιδευμένοι η γνωστή ηθοποιός υποδυόταν την «Υβόννη Δεληγιάννη-Χατζή» και για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με την υπέροχη ερμηνεία της.