Ο Κέβιν Κόστνερ σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail, φίλη της εν διαστάσει συζύγου του, φέρεται να θέλει να πάρει «εκδίκηση» και να «ταπεινώσει» την φίλη της αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ανέφερε η πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται για το σπίτι, αλλά για να κάνει τη ζωή της Κριστίν μια ζωντανή κόλαση με το διαζύγιο».

Η 49χρονη Κριστίν που έχει τρία παιδιά με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Κόστνερ, πρέπει να εγκαταλείψει την έπαυλή τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια μέχρι το τέλος του μήνα. Οι λεπτομέρειες του προγαμιαίου συμβολαίου του ζευγαριού φέρεται να υποχρέωναν την Κριστίν να μετακομίσει εντός 30 ημερών από την υποβολή αίτησης διαζυγίου, προθεσμία που είχε χάσει, αφού ήταν η πρώτη που υπέβαλε την αίτηση.

«Ο Κέβιν δεν σκέφτεται τα παιδιά, το πόσο τραυματικό είναι αυτό», υποστηρίζει η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η ίδια είχε πει ότι θα έφευγε από το σπίτι τους στις 31 Αυγούστου, μετά τα αποτελέσματα της δικαστικής συνάντησης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου, αν και δεν είναι σαφές αν η ακρόαση αυτή εξακολουθεί να ισχύει. Η τελευταία απόφαση ορίζει ότι τόσο ο Kevin Costner όσο και η πρώην σύζυγός του θα μοιράζονται τα έξοδα υγείας των παιδιών τους 50-50. Θα μοιραστούν, επίσης, τα έξοδα για τα ακριβά δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα έξοδα για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.