O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και μίλησαν για όλα. Όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του μωρού που κυοφορούσε, η σύζυγος του τραγουδιστή συγκινήθηκε.


«Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού αλλά δεν θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δεν θα έπρεπε», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.


Στη συνέχεια, η Μαριάντα Πιερίδη ζήτησε από την Ιλάειρα Ζήση να της πει λίγα περισσότερα πράγματα γι’ αυτή την ιστορία.


«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δεν φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό…», ανέφερε η Ιλάειρα Ζήση με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη. Βλέποντας τη συναισθηματική της φόρτιση, η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε συγγνώμη που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, με την Ιλάειρα Ζήση να απαντά: «Δεν με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω. Τα αρνητικά σχόλια δεν μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δεν σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος».