Mπορεί ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα να έχουν χωρίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο και ο Καταλανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, ωστόσο η σχέση του με την Κλάρα Κία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή στους δυο του γιους.

Για ακόμα μια φορά Ζεράρ Πικέ και Σακίρα καταφέρνουν να τραβήξουν τα φώτα μετά τον χωρισμό τους. Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα βάζουν στο «παιχνίδι» τα δυο τους παιδιά.

Το πρώην ζευγάρι έκανε -προ καιρού- τις απαραίτητες συζητήσεις και η επιμέλεια των μικρών, Σάσα και Μίλαν, πήγε στην Κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να περνά κάποιες ημέρες τον μήνα μαζί τους.

Στη συμφωνία που έφτασαν Πικέ και Σακίρα υπάρχει μια συγκεκριμένη ρήτρα. Όπως φαίνεται, τις ημέρες που τα παιδιά θα μένουν στον πατέρα τους δεν θα πρέπει να υπάρχει στο σπίτι η παρουσία της νέας του συντρόφου, τουλάχιστον μέχρι -ή εάν- επισημοποιηθεί ποτέ η σχέση του.

Ωστόσο, Σάσα και Μίλαν γνωρίζουν την Κλάρα Κία, μια και η νέα σχέση του πατέρα τους εργάζεται σε μία από τις εταιρείες του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα δύο παιδιά χρησιμοποιούν τη φράση «υπάλληλος του μπαμπά» όταν αναφέρονται στην 23χρονη.