Η Ιβάνκα Τραμπ παραιτήθηκε από σύμβουλος του πατέρα της για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Μάλιστα, εκτός από το να γυρίζει τον κόσμο, έχει και ένα νέο χόμπι: το πιλοτάρισμα ελικοπτέρων.

Ειδικότερα, η 41χρονη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram την τελευταία της ασχολία, αναρτώντας ένα βίντεο που τη δείχνει με ένα πλατύ χαμόγελο στη θέση του πιλότου ενός ελικοπτέρου.

Αν και δεν είναι απολύτως σαφές πού έλαβε χώρα το μάθημα, μικρά, διάσπαρτα νησιά διακρίνονται από κάτω και πιθανότατα να βρίσκεται κοντά στην κατοικία της στο Μαϊάμι, όπου ζει με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και τα τρία τους παιδιά.

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Η πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου απολαμβάνει τη νέα της ζωή και τους τελευταίους μήνες ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την οικογένειά της.

Από τότε που ανακοίνωσαν η ίδια και ο σύζυγός της, οι οποίοι έπαιξαν και οι δύο αναπόσπαστο ρόλο στην πρώτη εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία και στο πέρασμά του από τον Λευκό Οίκο, ότι δεν θα συμμετάσχουν στην τρέχουσα εκστρατεία του πατέρα της, εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους.

Από το ταξίδι τους στην Αίγυπτο και τις βόλτες με τις καμήλες, στην Ελλάδα και τις επισκέψεις σε Δελφούς, Ακρόπολη και Ύδρα και στη συνέχεια στον βασιλικό γάμο στην Ιορδανία, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως θέλει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, μια απόφαση στην οποία, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της, Ιβάνα Τραμπ.