Το Xόλιγουντ µετακόµισε στο Γουίµπλεντον; Δεν θα ήταν υπερβολή να το ισχυριστεί κάποιος.

Και όχι σόλο, όχι µόνο του, αλλά παρέα µε γαλαζοαίµατους διεθνούς ακτινοβολίας: Ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, ο πρίγκιπας Ουίλιαµ και η Κέιτ Μίντλετον, την οποία φωτογράφισε και το διατυµπάνισε η «δικιά µας» Μαρία-Ολυµπία (κόρη του τέως πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ), που καθόταν και ζητωκραύγαζε παρέα µε την αγαπηµένη του αδελφού της, Κωνσταντίνου-Αλέξιου, Πόπι Ντελεβίν...

Από τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι και τον Μπραντ Πιτ, που στο κατώφλι των 60 είναι πιο γοητευτικός από ποτέ, σαν το παλιό, καλό κρασί -και αποτελεί σταθερή αξία στο διάσηµο τουρνουά τένις-, µέχρι τον Χιου Τζάκµαν, αλλά και τον πρώην «Μποντ, Τζέιµς Μποντ» Ντάνιελ Κρεγκ µε την ultra στυλάτη -πάνταΡέιτσελ Βάις, οι φωτογράφοι εξαντλήθηκαν... Οπου και να κοίταζαν, εντόπιζαν σταρ διεθνούς βεληνεκούς ή γαλαζοαίµατους. Ολοι είχαν «αγκαζάρει» πολλούς µήνες νωρίτερα εισιτήρια.


Ξεχωριστές εμφανίσεις

Ποια ξεχώρισε ενδυµατολογικά; Ανάµεσα στις top, σε αυτές που έκλεψαν τα εύσηµα, ήταν και η Μαρία-Ολυµπία: µε σατέν Polo Ralph Lauren robe slip (τύπου νεγκλιζέ) και Jimmy Choo παπούτσια, µε γυαλιά ηλίου Oliver Peoples και σκουλαρίκια Venyx -της φίλης της, Ευγενίας Νιάρχου- έλαµψε.

Η δε Κέιτ Μίντλετον, µε το tone sur tone, το σετ στους τρεις τόνους του πράσινου που επέλεξε για τον τελικό, στέφθηκε οµόφωνα βασίλισσα του στυλ. Με Roland Mouret σύνολο, που ταίριαξε µε σκουλαρίκια Milina London και clutch της ίδιας φίρµας, γυαλιά ηλίου Victoria Beckham και παπούτσια Gianvito Rossi, ξεπέρασε εύκολα τις σταρ της «Μέκκας του κινηµατογράφου». Η Λατίνα σταρ Αριάνα Γκράντε, από την άλλη, έµοιαζε σαν φτωχή συγγενής των προηγούµενων...


Ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Tip: Το 2017 η βασίλισσα Ελισάβετ µεταβίβασε στη Μίντλετον τον ρόλο της προστάτιδας του τουρνουά, µια τιµή που δέχτηκε ενθουσιωδώς, αφού λατρεύει το τένις.
  • Tip No 2: Η παραπονεµένη του τελικού πρέπει να είναι η βασίλισσα Καµίλα: Υποκλίσεις... γιοκ από τους παίκτες. Απλώς, κάποιοι από τους θεατές που βρίσκονταν στο royal box, άµα τη αφίξει της σηκώθηκαν. Προς ένδειξη σεβασµού.
  • Tip No 3: Η εµφάνιση στις κερκίδες της υπέροχης -πάντα- ∆ούκισσας Νοµικού, που «έγραψε» µε την επική της ατάκα: «Ερχόµενη στο Λονδίνο, δεν είχα ιδέα από τένις... Μετά από 48 ώρες εδώ, εκ των οποίων οι 9 ήταν στο γήπεδο, έχω γίνει εξπέρ».
  • Tip No 4: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, µε τον Ρότζερ Φέντερερ και τη σύζυγό του, Μίρκα, πήραν τις θέσεις τους στο royal box τη δεύτερη ηµέρα του τουρνουά στο All England Lawn Tennis and Croquet Club, στο Λονδίνο.
  • Last tip: Η είσοδος στο royal box γίνεται µόνο µε πρόσκληση. Μόνο οι µεγαλύτεροι σταρ στον πλανήτη, επιχειρηµατίες, πολιτικοί και φυσικά royals µπορούν να κάθονται σε µία από τις 74 πολυτελείς θέσεις.
*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Ιουλίου 2023.