Δεν λέει να φύγει από τη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία απολαμβάνει τόσο τη θάλασσα, όσο και τη νυχτερινή ζωή του νησιού των Ανέμων.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία αναρτά πλέον σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα και βίντεο από τις διακοπές της στην Ελλάδα και σε μία από τις πιο πρόσφατες κοινοποιήσεις της, ανέβασε στα stories της βίντεο από την έξοδό της σε μαγαζί που εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Η Γκουλάρτ διασκέδασε τόσο με τα τραγούδια του Έλληνα καλλιτέχνη, που στο βίντεο του έκανε και προσωπική αναφορά. Εκθείασε δε, την ελληνική φιλοξενία στο ίδιο κλιπ, όπου πιασμένη χέρι – χέρι με άλλες δύο γυναίκες χορεύει χαμογελαστή μία από τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, το «Γίνεται» σε απόσταση «αναπνοής» από τη σκηνή».

Δευτερόλεπτα μετά, την κάλεσαν να ανέβει στο stage, πλάι στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος την υποδέχτηκε και χόρεψαν μαζί πιασμένοι από το χέρι, λίγο πριν ο τραγουδιστής της «αφήσει» τη σκηνή για να χορέψει μερικά δευτερόλεπτα σόλο.

Από τις αρχές του Ιουλίου, το μοντέλο δεν σταματά να ανεβάζει εικόνες του από τις διακοπές στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 29 του μήνα, σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της, ανέβασε μερικές φωτογραφίες όπου είναι τόπλες και φοράει ένα μίνι τζιν σορτσάκι, ένα ασορτί καπέλο και γυαλιά ηλίου.

«Πίσω στο Μυκονιάτικο σπίτι μου», έγραψε στη λεζάντα, καθώς η ίδια επέστρεψε στο νησί μετά από μια επίσκεψή της στην Αντίπαρο, όπως είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή της.