Για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Θεσσαλονίκη μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και περιέγραψε όσα συνέβησαν, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους γιατρούς και την κόρη της, που ήταν στο πλευρό της.

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ. Η νευρολόγος ήταν εκεί και χόρευε συμπτωματικά και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παραβρέθηκε κοντά μου», είπε πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όσο για το πώς συνέβη το περιστατικό, δήλωσε: «Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν. Μου δημιούργησε μεγάλη χαρά. Σκόνταψα στο μόνιτορ, γιατί ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή. Ήταν ενάμιση μέτρο ύψος. Με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, αλλά μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά, έπεσα στα χαλίκια».

«Είμαι πολύ τυχερή»

«Ελαφρώς αστειευόμενη θα πω για πρώτη φορά ότι νιώθω πως ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα-άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Κι αυτή τη φορά ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν ή να μείνω εκεί ή να μείνω παράλυτη», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν. Το κούτελό μου είχε ανοίξει, είδατε την εικόνα. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα, αλλά αυτό με το κούτελο... Σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Η επόμενη συναυλία είναι 27 Αυγούστου και μετά ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος. Αν είμαι καλύτερα. Μέχρι τότε πιστεύω να έχω γίνει καλά. Να ευχαριστήσω και την κορούλα μου που αμέσως πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Και ευχαριστώ και όλον τον κόσμο για την αγάπη του».