Ο Γιώργος Κόρομι κάνει συχνά μικρές αναδρομές στην περίοδο που διαγωνιζόταν στο Survivor. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του ίδιου και των συμπαικτών του από τη στιγμή που έπιασε ένα μεγάλο ψάρι.

Στα στιγμιότυπα απαθανατίζεται ο ίδιος με το μεγάλο σαλάχι που ψάρεψε στο Survivor All Star και στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε πως έχει κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, πιάνοντας το μεγαλύτερο ψάρι που έχει ψαρέψει ποτέ παίκτης του Survivor.

Αναλυτικότερα ο Γιώργος Κόρομι έγραψε στο Instagram:

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα, που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων των χωρών.

Με τη συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ... Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας τη μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή τη φορά!!! Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν τη φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και τάισε πολύ κόσμο, πολύ, πολύ κόσμο.

Πραγματικά μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα. Σας ευχαριστώ όλους που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία! 🙏🙏

ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ!!!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στη φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά... Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί».