Βρετανίδες καλλονές που έγιναν διάσηµες µέσα από τη συµµετοχή τους στο ριάλιτι «Love island» παραθερίζουν στη Μύκονο και σηκώνουν... τσουνάµι µε τις εµφανίσεις τους στην παραλία.

Η 24χρονη Tanya Manhenga, που όχι µόνο είναι influencer, αλλά και φοιτήτρια Βιοϊατρικής, και η σταρ του «Love island» 2017, Gabby Allen, µαζί µε την 20χρονη καλλονή Daisy Tomlinson, που είναι µοντέλο, φορώντας αποκαλυπτικά µαγιό τρέλαναν τους λουοµένους. Χόρευαν και έπιναν κοκτέιλ µέσα και έξω από το νερό, προκαλώντας τα βλέµµατα όλων. Η αγάπη τους για την Ελλάδα είναι µεγάλη και, σύµφωνα µε πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται τη Μύκονο.

H Gabby Allen είναι η 26χρονη ξανθιά που τερµάτισε τέταρτη στο «Love Island» του 2017, απολαµβάνοντας ένα εξαιρετικά χαριτωµένο ειδύλλιο µε τον πρώην ράπερ των Blazin’ Squad, Marcel Somerville. Αυτή η σχέση έληξε άδοξα. Η Tanya Manhenga κατάγεται από το Λίβερπουλ. Πριν από την άφιξή της στο βρετανικό ριάλιτι, είχε δώσει συνέντευξη τονίζοντας πως είχε ενδοιασµούς σε ό,τι αφορούσε τη συµµετοχή της: «Στην αρχή είπα: “∆εν ξέρω πώς θα γίνει αυτό”». Είπε επίσης πως νιώθει «τραυµατισµένη» από το «Love island», τόσο πολύ που η εµπειρία της ήταν η αιτία για το ότι δεν µπορούσε να το παρακολουθήσει µετά, παρόλο που ήταν µεγάλη φαν του πρότζεκτ. «Ισως θα έπρεπε να αρχίσω να σχολιάζω την εκποµπή σιγά-σιγά και να την παρακολουθώ, γιατί θα µε κάνει να νιώσω καλύτερα.

Αλλά νοµίζω ότι είµαι λίγο τραυµατισµένη ακόµα... από αυτό που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν».

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 12/8