Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή media ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου διατηρεί σχέση με την 36χρονη Πόπι Ντελεβίν.

Παρά τα 12 χρόνια διαφοράς τους, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή του διάσημου μοντέλου Cara Delevingne ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η επιβεβαίωση του ειδυλλίου ήρθε πριν από λίγες ώρες, καθώς ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του Ισπανικού Vanity Fair.O 24χρονος και το 36χρονο μοντέλο πόζαραν μαζί στον φακό και όπως διαπιστώνουμε, ήταν άνετοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι. Στο εξώφυλλο μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αλέξιος κρατά αγκαλιά τη σύντροφό του.


Τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτιζε μαζί στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Λονδίνο.Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση με την αγαπημένη του στα social media, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την Πόπι Ντελεβίν σε έναν εξωτικό προορισμό, αποκαλύπτοντας έτσι πως πέρασαν μαζί τις διακοπές τους.

Ποια είναι η Πόπι Ντελεβίν

Η Πόπι Ντελεβίν είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία και η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν. Eίναι γνωστή για το κομψό στιλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν ζούν τον έρωτά τους ταξιδεύοντας στον κόσμο. 

Ο Τίνο – έτσι φωνάζουν τον Κωνσταντίνο Αλέξιο οι φίλοι του – θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους «γαλαζοαίματους» εργένηδες της Ευρώπης. Από την άλλη, η Poppy Delevingne είναι μέλος σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Λονδίνου, ο πατέρας της ασχολείται με το real estate, ενώ η γιαγιά της ήταν η κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: