Ο γιος της Μαρί-Σαντάλ και του Παύλου, ο οποίος είναι περιζήτητος γαμπρός, απ' ό,τι φαίνεται, είναι πολύ ερωτευμένος με την Πόπι Ντελεβίν. Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προφίλ του στο Instagram, όπου τη βλέπουμε σε μια άκρως αποκαλυπτική πόζα.

Η Πόπι Ντελεβίν φοράει ένα σέξι φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα καλλίγραμμα πόδια της δεν μένουν απαρατήρητα. Έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και καπνίζει με στυλ.

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος-Αλέξιος δεν θέλησε να σημειώσει κάτι πάνω στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα Instagram Stories.H Πόπι Ντελεβίν στον φακό του Κωνσταντίνου-Αλέξιου

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος-Αλέξιος, πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, είναι ερωτευμένος με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Αγγλίδα Πόπι Ντελεβίν. Είναι μαζί εδώ και καιρό και απ' ό,τι φαίνεται δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η 36χρονη Πόπι Ντελεβίν ήταν ελεύθερη όταν τα έφτιαξε με τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, καθώς μπορεί στα χαρτιά να είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Κουκ, είναι ωστόσο σε διάσταση εδώ και καιρό.

Δείτε τη φωτογραφία: