Η Ριάνα είναι και επίσημα μητέρα δύο παιδιών.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 34χρονος σύντροφός της, A$AP Rocky, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, όπως επιβεβαίωσαν πηγές στο περιοδικό «PEOPLE».

Το φύλο και το όνομα του μωρού του δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς του γιου τους, RZA, που είναι 15 μηνών. Η Ριάνα ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο φετινό ημίχρονο του τελικού του Super Bowl.


Η Ριάνα έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, τρίβοντας την κοιλιά της και αφήνοντας το φερμουάρ της στολής της - μια ολόσωμη φόρμα πάνω από ένα εφαρμοστό κορμάκι - ανοιχτό για να αποκαλύψει την κοιλιά της.



Πριν από τη θριαμβευτική επιστροφή της σούπερ σταρ στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μίλησε για τη μητρότητα που ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που την έκανε να κάνει το άλμα για το μεγάλο παιχνίδι.



«Όταν γίνεσαι μητέρα, απλά συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να τα βάλεις με τον κόσμο», εξήγησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στις 9 Φεβρουαρίου στο Apple Music. «Μπορείς να κάνεις τα πάντα και το Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο».



Επίσης, το όνομα του γιου της τραγουδίστριας δεν είχε αποκαλυφθεί για περίπου έναν χρόνο, καθώς επιβεβαιώθηκε φέτος τον Μάιο, από το πιστοποιητικό γέννησης που απέκτησε το «PEOPLE».

Το όνομα αποτελεί φόρο τιμής στον ηγέτη της Wu-Tang Clan, παραγωγό και ράπερ RZA (προφέρεται «Ρίζα»), το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρόμπερτ Φίζεραλντ Ντιγκς Fitzgerald Diggs.