Ο Τάσος Λέκκας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Oneman» και περιέγραψε ένα περιστατικό με έναν άνδρα, που τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Για την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο. Είναι κομμάτι της δουλειάς άλλωστε. Διαφορετικά, θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο να κάνω στη ζωή μου. Υπήρξε όμως ένα περιστατικό που τα όρια ξεπεράστηκαν και ένιωσα πολύ άσχημα».

Ένας τύπος μου ζητούσε τα ρέστα

«Ήταν ένας τύπος, ο οποιός έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Με ταύτισε με τον ήρωα και ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα που μπήκα ανάμεσα στον θείο μου, τον Γιώργη (Γιάννη Τσορτέκη) και τη Νίτσα (Κόρα Καρβούνη), τη μεγάλη του αγάπη», εξήγησε στη συνέχεια ο Τάσος Λέκκας.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος προσπάθησε να το διαχειριστεί με ψυχραιμία και ευγένεια, προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις.


Γιατί συμβαίνουν αυτές οι συνδέσεις

«Πήρα την απόστασή μου με ψυχραιμία και ευγένεια. Θα είχε κοινωνικό ενδιαφέρον πάντως, να παρατηρήσει κάποιος το γιατί συμβαίνουν αυτές οι συνδέσεις, που θολώνουν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Όπως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γιατί στα social media "δίκασαν" τη Νίτσα όταν συνευρέθηκε με τον Τάσο, τη στιγμή που εκείνη ήταν ελεύθερη και μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει, ενώ εκείνος την επόμενη ημέρα παντρευόταν», τόνισε ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας.

Τα social media έκραξαν τη γυναίκα

«Κι όμως, 9 στους 10 στο Twitter έκραξαν τη γυναίκα. Ο άντρας βγήκε κλασικά ο μάγκας της υπόθεσης. Η αντίδραση αυτή ήταν από την επιθυμία τους να δουν μαζί τη Νίτσα με τον Γιώργη; Ή επειδή ζούμε ακόμα σε μία σεξιστική και φαλλοκρατική κοινωνία;», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Τάσος Λέκκας.