Ένα καλοκαίρι που τα είχε όλα ήταν το φετινό για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία συνδύασε δουλειά και διακοπές μαζί.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για τις συναυλίες της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, παράλληλα όμως, φρόντιζε να κάνει και μικρά διαλείμματα για να χαλαρώσει, να κάνει τα μπάνια της, αλλά και για να περάσει χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα.

Και ενώ το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το πρωί της Τρίτης 29/08/2023 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δύο φωτογραφίες από ξέγνοιαστες στιγμές της.

Μάλιστα, συνόδευσε τα στιγμιότυπα με ένα μακροσκελές μήνυμα, μέσα από το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, οι οποίο βρίσκονται δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Μου λείπουν οι φίλοι μου στις περιοδείες

«Τι όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου! Όμορφους, ζωντανούς, να μοσχομυρίζουν και να συζητάνε. Να πίνουν ένα ποτό, να τσιμπολογούν, να αναζητούν συμβουλές ή λύσεις σε ένα φίλο ή κάπου. Μου λείπουν κι εμένα οι φίλοι μου στις περιοδείες.

Σε βλέπω από την σκηνή

Όμως υπάρχεις εσύ. Σε βλέπω από την σκηνή, ή δίπλα μου. Σε αναγνωρίζω κι ας μην έχουμε γνωριστεί.

Όταν με χρειάζεσαι
 θα είμαι εκεί

Δεν μπορώ να σου δώσω λύσεις για όλα τα προβλήματα της ζωής σου, ούτε έχω απαντήσεις 
για τις αμφιβολίες και τους φόβους σου όμως μπορώ να αισθανθώ μέσα από τα μάτια σου, να σ’ ακούσω.
 Δεν μπορώ ν’ αλλάξω
 το παρελθόν ή το μέλλον σου.
Όμως όταν με χρειάζεσαι
 θα είμαι εκεί μαζί σου, με την μουσική.
 Δεν μπορώ να αποτρέψω τα λάθη σου, μόνο μπορώ να σου προσφέρω μια αγκαλιά τραγούδια, να κρατηθείς και να μη πέσεις. Ευλογία! Ευχαριστώ», έγραψε στο μήνυμά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Δείτε τη δημοσίευση που ανέβασε στο Instagram: