Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και φαίνεται πως την απολαμβάνει περισσότερο.

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Σε αυτό εξηγεί πως τα παλαιότερα χρόνια τέτοιες μέρες έκανε προετοιμασία για την εκπομπή της, σε αντίθεση με φέτος, που κατάφερε επιτέλους να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.


Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε: «Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή».

Η κόρη μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν δεν δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι. Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι τελικά ποια από τις δυο μας "μαθαίνει" στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-8
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-1
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-2
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-3
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-4
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-5
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-6
1-Ioanna-maleskou-diakopes-2023-7