Φαίνεται πως τελικά η αναμονή άξιζε για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος ήταν για χρόνια εργένης μέχρι να γνωρίσει την αγαπημένη του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014 και απέκτησε και δύο παιδιά. Ωστόσο, προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο από το φορτωμένο τους πρόγραμμα και να περνούν στιγμές μαζί.

Μια αφορμή για να κάνουν ένα ταξίδι ήταν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Βενετία.

Το ζεύγος Κλούνεϊ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Έκαναν, μάλιστα, μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, με την Αμάλ Αλαμουντίν να «εξαφανίζει» στο πέρασμά της μεγάλες χολιγουντιανές σταρ.

Η σύζυγος του ηθοποιού, παρόλο που είναι δικηγόρος, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διάσημες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος.

Ντυμένη με ένα μακρύ τούλινο φόρεμα, με ουρά, σε γήινες αποχρώσεις και διακριτικά αξεσουάρ, η Αμάλ Αλαμουντίν περπάτησε δίπλα στον αγαπημένο της, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίσθηκε με μαύρο κοστούμι και ιδιαίτερα χαμογελαστός την κρατούσε από το χέρι καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής, δείχνοντας τη χαρά και την περηφάνια για τη γυναίκα που συνοδεύει.


Βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση του ζεύγους Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούν για το πόσο εντυπωσιακοί είναι και οι δύο.