Η Λένα Παπαληγούρα ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον και αναφέρθηκε στα δύο παιδιά της και αν την βλέπουν στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Πρόσφατα τα πήρε μαζί της σε προβολή της ταινίας της στο Λοκάρνο.

«Στα παιδιά μου φαίνεται κάπως κανονικό όταν με βλέπουν στην τηλεόραση.

Δεν δίνω πολλή βάση. Στην ταινία κάπως κάνανε τον διαχωρισμό. Φοβάμαι κάπως μήπως δεν μπορούν να κάνουν τον διαχωρισμό της μητέρας από τον ρόλο, τώρα που παίζω στην Ηλέκτρα.

Τους αρέσει πολύ, έρχονται στο ζέσταμα στα παρασκήνια της παράστασης, βλέπουν την πρώτη σκηνή και φεύγουν» είπε.

«Ανεβαίνω στην ταράτσα, γιατί όταν έχεις ένα παιδί δεν μπορείς να απομονωθείς σε ένα δωμάτιο» είπε εξηγώντας γιατί ανεβαίνει στην ταράτσα του σπιτιού της για να κάνει πρόβα.

Πρότεινε η κοινωνία να γίνει πιο δεκτική στις οικογένειες αλλά και να μάθουν οι γονείς στα παιδιά τους όρια διότι όπως είπε «περισσότερο με έχουν ενοχλήσει ενήλικες από ό,τι παιδιά. Μπορείς να μεγαλώσεις το παιδί σου ώστε να μάθει να μην ενοχλεί».

Η δημοφιλής ηθοποιός αρχικά μίλησε για τον τρόπο που χαλαρώνει μετά από μία παράσταση.

«Μετά την παράσταση πίνω μία μπίρα. Ναι. Τώρα πίνω άνευ, δεν θέλω να πίνω κάθε μέρα μπίρα με αλκοόλ. Αφού ο άντρας μου μού λέει ότι όταν μπαίνω στο σπίτι, ακούει καμία φορά το κρακ της μπίρας για να καταλάβει πως γύρισα. Πω πω Χριστέ μου θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι αλκοολική. Το άνευ εγώ το έμαθα στην εγκυμοσύνη. Μια χαρά είναι το άνευ. Είναι η γεύση και είναι όντως χαλαρωτικό, απλά δεν έχει αλκοόλ» είπε η Λένα Παπαληγούρα.