Μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε σε φίλους και θαυμαστές η ανακοίνωση του Χρίστου Αντωνιάδη ότι τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Φίλιππου Καμπούρη και μαζί να δώσουν τη δική τους «Μάχη για την Αττική», στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο γνωστός ερμηνευτής, με μία τεράστια μουσική καριέρα στο βιογραφικό του, έχοντας ξεχωρίσει για το ήθος του, τις αξίες του και τον χαρακτήρα του, σύζυγος και πατέρας δύο δίδυμων αγοριών, ανέκαθεν αποτελούσε έναν ενεργό πολίτη, μη κρύβοντας τις ανησυχίες του για τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά δρώμενα, ξεσπώντας πολλές φορές ενάντια σε καθετί κατεστημένο.

Με μεγάλη γνώση και άποψη για τα όσα βασανίζουν και προβληματίζουν τους Έλληνες, αλλά και την πόλη του, κάτοικος χρόνια των νοτίων προαστίων, και σύμφωνος με τις πεποιθήσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Φίλιππου Καμπούρη, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι» να ταχθεί μαζί του στη «Μάχη για Αττική», με μότο τους το «μαζί μπορούμε, μαζί τολμούμε».

Έτσι ο Χρίστος Αντωνιάδης, το βράδυ της Πέμπτης, ανακοίνωσε και επίσημα στα social media του την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών, υποσχόμενος μαζί με τον Φίλιππο Καμπούρη να παλέψουν για μία καλύτερη Αττική. «Μακριά από κόμματα και χρώματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.