Φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό της, η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τους υπόλοιπους παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες της.

Σας καλημερίζω τρίτη σεζόν στον Alpha

«Την πιο γλυκιά μου καλημέρα! Καλή σεζόν, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που σας καλημερίζω τόσα χρόνια, τρίτη σεζόν στον Alpha, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα έτσι λίγο μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός. Όπως έχετε μάθει από εμάς εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα, και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, θέλω να υποδεχτώ την παρέα μου. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της.


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Λιάγκα:

«Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι; Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν υποδέχθηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκείνος απάντησε: «Η άρνηση του Λιάγκα»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: