Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την επερχόμενη συναυλία του στο διάσημο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης, τις τραγικές στιγμές που περνάει η χώρα μας αυτό το διάστημα και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται πατέρας.

Συγκεκριμένα, τον Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου έκανε δηλώσεις σχετικά με αυτά τα θέματα.

Σχετικά με το σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του, καθώς θα εμφανιστεί στο «Barclays Center», ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε: «Ο κόσμος της Αμερικής και ο ελληνισμός της Αμερικής, όλοι μαζί». Να σημειώσουμε ότι ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο εντυπωσιακό στάδιο στις 18 Νοεμβρίου 2023, κάνοντας την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά και στην Νέα Υόρκη.

Να βοηθάμε - Αυτά που γίνονται είναι αδιανόητα

«Το peak μου είναι να έχουμε όλοι υγεία και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε γιατί αυτά που γίνονται στην κοινωνία είναι αδιανόητα» πρόσθεσε στη συνέχεια. «Η αγάπη μπορεί να μας ενώσει και να κάνει τα πάντα».



Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που μιλάνε για εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε: «Δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτά, όποτε θέλει ο Θεός θα γίνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: