Η Δανάη Μπάρκα, πάντα με τον ενθουσιασμό που τη χαρακτηρίζει, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό σε νέα ώρα και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Επιτέλους ήρθαμε και εμείς

«Γεια σας και χαρά σας! Ελπίζω να είστε καλά, να είστε κάπου ήσυχα, κάπου ασφαλείς, να είστε στην αγαπημένη σας αγωνία. Επιτέλους ήρθαμε και εμείς. Είναι Τετάρτη αλλά εγώ θα πω καλή εβδομάδα. Να είμαστε καλά, να έχουμε μια καλή και δημιουργική σεζόν. Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι όλοι μας, αδιαμφισβήτητα. Ακόμη και αν τυχαία δεν συνέβη κάτι σε εμάς, το ότι το βλέπουμε και το βιώνουμε είναι κάτι που μας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά

Εμείς πήραμε την απόφαση να είμαστε εδώ, να ετοιμάσουμε έναν δικό μας μικρόκοσμο και να μπούμε μέσα σε αυτό, να έχουμε τη χαρά μας, την ξεγνοιασιά μας, την ανεμελιά μας, να μην είναι ενοχή η αισιοδοξία, να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος. Φέτος πήραμε την απόφαση να είμαστε περισσότερο ανοιχτοί στη χαρά και στο χαμόγελο. Ελπίζουμε να μας περιμένατε όπως σας περιμέναμε και εμείς» είπε η Δανάη Μπάρκα, στην έναρξη της εκπομπής της «Πάμε Δανάη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: