Στη Χίο, στο πλαίσιο του 2ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, συνάντησε τον Good Job Nicky η κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένος.

«Απολύτως φυσιολογική η τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας μου. Ύστερα από 14 χρόνια αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε σηκώνεται. Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι. Δεν περίμενα την επιστροφή της. Εδώ δεν μας είχε πει ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε και είπε πάω να κάνω τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Good Job Nicky για τη μητέρα του.

«Υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου. Την προστατεύουμε τη γυναίκα, δεν θέλω να μου τη φάνε, τη λατρεύω. Ένας άνθρωπος που γράφει μια μαντινάδα για μια γυναίκα αγαπάει τη γυναίκα, κάποιος που γράφει 100 μαντινάδες για μια γυναίκα αγαπάει τις μαντινάδες. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης στη σχέση μου. Ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας. Μελλοντικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά, 2 κόρες και έναν γιο. Έχω σκεφτεί και τα ονόματα, Σοφία, Αντώνης, Αίσα», αποκάλυψε ο Νικόλας Βαρθακούρης.