Οι σχέσεις μεταξύ των δύο αδερφών δεν φαίνεται να έχουν βελτιωθεί μετά τον τσακωμό τους.

Ενώ η τρίτη σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians» ξεκινά, το πρώτο τρέιλερ δείχνει την Κιμ Καρντάσιαν και την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να μην έχουν ξεπεράσει ακόμα τη διαμάχη τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον οίκο «Dolce & Gabbana», ο οποίος επιμελήθηκε τον γάμο της Κόρτνεϊ στην Ιταλία.

Τότε, η δεύτερη θεώρησε «προδοσία» την κίνηση της αδερφής της, κατηγορώντας την ότι ήθελε να επισκιάσει την πιο σημαντική της ημέρα.

Στο τρέιλερ του νέου κύκλου, οι δύο αδερφές φαίνεται πως δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις διαφορές τους. Αντιθέτως, η σχέση τους οδεύει από το κακό στο χειρότερο.


Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, οι δύο γυναίκες συνομιλούν στο τηλέφωνο, με την Κιμ Καρντάσιαν να ρωτά την αδερφή της γιατί μισεί την οικογένειά της.

«Είσαι ευτυχισμένη με όλα αυτά; Είσαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Μας μισείς, θες να μιλάμε συνεχώς για εσένα», ακούγεται να της λέει η Κιμ Καρντάσιαν.

Αν και δεν ακούγεται το τι λέει η άλλη πλευρά, η διάσημη τηλεπερσόνα φαίνεται εξοργισμένη ενώ μιλάει με την Κόρτνεϊ, η οποία τη χαρακτηρίζει «μάγισσα». «Είσαι μάγισσα. Σε μισώ», της λέει η Κόρτνεϊ και ακούγεται να ξεσπάει σε λυγμούς.