Γονείς έγιναν χθες 14/09/2023 για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η φαρμακοποιός σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, την επισκέφθηκε χθες στο μαιευτήριο και μιλώντας σήμερα γι’ αυτό μέσα από την εκπομπή της δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Χριστέ μου, έναν τέτοιο άνδρα θέλω

«Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ήμουν με τη μητέρα της Μαριλού και ήταν και ο Πάνος εκεί με τη μαμά του. Ο Πάνος, λοιπόν, είπε κάτι που μου έμεινε, είπε στη μαμά της Μαριλού "μπήκα σε μια υπέροχη οικογένεια και δημιούργησα μέσα σε αυτή και τη δική μου". Ανατρίχιασα και λέω, Χριστέ μου, έναν τέτοιο άνδρα θέλω, με τέτοια φιλοσοφία», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις δεν έχουν σημασία

Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα "αυτή είναι η ουσία της ζωής". Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά, γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν το θέλει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: