Το σχίσμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη βασιλική οικογένεια αναδείχθηκε πιο έντονα από ποτέ στα 39α γενέθλιά του, με την ηχηρή απουσία των ευχών από μέλη της βασιλικής οικογένειας στα social media.

Μάλιστα, ο αυτοεξόριστος πρίγκιπας τα γιόρτασε με το μεγάλο πλήθος των Invictus Games στη Γερμανία, στο γήπεδο του Ντίσελντορφ, που του τραγούδησε το τραγούδι των γενεθλίων, ενώ η μασκότ των αγώνων του έφερε μια τούρτα με σχετικό, φυσικά, θέμα. Στο πλάι του είχε την αγαπημένη του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο αλλόκοτος αυτός εορτασμός συνέβη στη διάρκεια ενός αγώνα βόλεϊ, μετά από μια βραδιά μπιροποσίας με τα παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα, όπως λουκάνικα και σνίτσελ. Παρά το ξενύχτι, ο Χάρι έφτασε φρέσκος φρέσκος την επόμενη ημέρα στο γήπεδο και πήρε τη θέση του με τη Μαρκλ, για να ακούσει την ανακοίνωση στο μεγάφωνο: «Μήπως σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για κάποιον; Τα γενέθλιά του; Α, νομίζω ότι κάποιος έχει γενέθλια. Ένας τύπος ονόματι πρίγκιπας Harry, ο δούκας του Σάσσεξ, σήμερα γίνεται 39. Χρόνια πολλά! Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί!».

Το ζευγάρι παρακολούθησε χαμογελαστό προτού η Μαρκλ αγκαλιάσει τρυφερά τον πρίγκιπα κι εκείνος κάνει τη χειρονομία του «ευχαριστώ» στους θεατές. Αργότερα τού έφεραν μια τούρτα, εκ μέρους του δημάρχου της πόλης, φυσικά στα χρώματα της αθλητικής διοργάνωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: