Για το bullying που δεχόταν στο σχολείο από τα άλλα παιδιά, το πώς προέκυψε το όνομα «Βερόνικα» που έχει δώσει στα φρύδια της, αλλά και τη στήριξη που έχει λάβει από τον αδερφό της μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ειδικότερα, το μοντέλο και κριτής του «My Style Rocks» έδωσε μια συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου στην πρεμιέρα του «Γεια σου», όπου αρχικά αναφέρθηκε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

«Τα φυσικά μου μαλλιά είναι πολύ ξανθά και τα φρύδια μου δεν είναι τόσο σκούρα. Όταν τα έβαψα πήγα στο δωμάτιο του αδερφού μου και μου είπε "είναι κουλ"» είπε.

Για το «Βερόνικα», το όνομα που έχει δώσει στα φρύδια της, η ίδια αποκάλυψε ότι: «Ήμουν στην Νέα Υόρκη και έκανα μια συνέντευξη και αυτός (ο δημοσιογράφος) μίλαγε μόνο για τα φρύδια μου. Και εγώ του είπε "δώστε τους και όνομα, θα την ονομάζουμε Βερόνικα και αν θέλετε συνέντευξη με τα φρύδια μου πάρτε τα τηλέφωνο"».

«Φορούσα τακούνια στο σχολείο»

Στην πορεία της συνέντευξης, η Σοφία Χατζηπαντελή επισήμανε τη μεγάλη διαφορά που έχει με τον αδερφό της, ως προς τον χαρακτήρα της. «Είναι κυριολεκτικά το αντίθετο από μένα. Όταν πηγαίναμε σχολείο εγώ πήγαινα έξω με τα πιο περίεργα ρούχα».

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε, τι είδους ρούχων φορούσε ως μαθήτρια, εκείνη της απάντησε:

«Στο σχολείο φορούσα πάντα εκκεντρικά ρούχα, latex και κοστούμια. Φορούσα τα τακούνια μου τα ωραία. Δεν έκανα γυμναστική, τους είπα ότι έχω πρόβλημα».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωνε bullying στο σχολείο από τα άλλα παιδιά, καθώς την είχαν περιθωριοποιημένη.

«Στο σχολείο οι περισσότεροι δεν με ήθελαν. Έκανα το γεύμα μου στις τουαλέτες. Σε όλη μου τη ζωή, οι περισσότεροι δεν με ήθελαν, ήμουν μόνη μου, δεν είχα παρέες, φίλους, οπότε δεν είχα κανέναν άλλο πέρα από την οικογένειά μου για να με αγαπάει. Έχω διάσπαση προσοχής και άγχος. Το μόνο πράγμα που με βοήθησε ήταν η τέχνη» είπε τέλος, η Σοφία Χατζηπαντελή.