Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο συνθέτης σχολίασε τις φήμες για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη μουσική, ενώ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο χαρακτήρισε «τραγουδιστάκι».

«Όλοι θέλουν (σ.σ. να επιστρέψει) και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την ‘Χρυσή Αυγή’ παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε, και εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν ‘τσίμπησαν’ τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής» ανέφερε αρχικά.

Όπως είπε ο ίδιος:

«Όταν ο Νότης ήθελε να πάω στο δικαστήριο δε με πήρε ο ίδιος, έβαλε μια τραγουδίστρια να με καλέσει μέσα στη νύχτα».

«Τραγουδιστάκια» όπως ο Αργυρός δεν είναι καλλιτέχνες

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για νέους τραγουδιστές και άνοιξε κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη, δεν τον βλέπει καν ο Νότης. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα ‘τραγουδιστάκια’ δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος» σημείωσε.

Ο ίδιος μίλησε και για τη Δέσποινα Βανδή.

«Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι» κατέληξε.