Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στη σκηνή του EuroPride 2023 στην Μάλτα και πιάνοντας την κοιλίτσα της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera» έγραψε η ευτυχισμένη Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε τη δημοσίευση στο Instagram:



















Η πολύχρονη σχέση τους και ο γάμος μακριά από την Αθήνα

Δεν χωράει αμφιβολία πως είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης. Οι δυο τους πάντα προφύλασσαν τη σχέση τους αλλά και την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά χωρίς να κρύβουν τον μεγάλο έρωτα που ζουν.


Ήταν Αύγουστος του 2018 όταν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με μια λιτή τελετή, έχοντας ελάχιστα πρόσωπα στο πλευρό τους. Η ευχάριστη είδηση μάλιστα είχε ξαφνιάσει τους πάντες, μιας και το ζευγάρι είχε κρατήσει τα σχέδια του γάμου του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε δηλώσει για τον γάμο της η Κατερίνα Στικούδη στο «Έθνος».



Ο γιος τους, Βύρωνας και η μητρότητα

Τον Οκτώβριο του 2021 η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Βύρωνα, ο οποίος επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο.



Ο γιος μας είναι ίδιος ο άνδρας μου

«Ο γιος μας είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Στικούδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να κρατάει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον γιο της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που προχωράει σε τρυφερές εξομολογήσεις για εκείνον.



Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός πατέρας

«Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητες με το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά. Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός πατέρας και χαίρομαι που ασχολείται και τον αγαπά πολύ. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Το παιδάκι μας μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Είναι πολύ συγκινητικό, ο άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό, είναι απίστευτο» εξομολογείται η Κατερίνα Στικούδη για τη νέα ζωή της.



Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει στο περιοδικό «YOU»: «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω».

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον μικρό Βύρωνα.