Η εκρηκτική τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στη σκηνή του EuroPride 2023 στην Μάλτα και πιάνοντας την κοιλίτσα της ανακοίνωσε σε πέντε μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Ο θυελλώδης έρωτας και η δεύτερη εγκυμοσύνη (Εικόνες - Βίντεο)

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera» έγραψε η ευτυχισμένη Κατερίνα Στικούδη.


















Σε χθεσινές δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στην αντίδραση του γιου της, όταν του ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.


«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό.

Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά. Είναι πολύ καλός με τα παιδάκια. Ελπίζω να κυλήσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η εγχώρια showbiz ευχήθηκε στην Κατερίνα Στικούδη

Από το Σάββατο 16/09/2023 που η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός έως και σήμερα δεν σταματά να δέχεται ευχές και όμορφα λόγια από τους επώνυμους φίλους της.

Η ανάρτησή της στα social media πλημμύρισε από μηνύματα από εκπροσώπους της εγχώριας showbiz που θέλησαν να της ευχηθούν για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Ανάμεσά τους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κλέλια Πανταζή, η Νικολέττα Ράλλη, η Μάρα Δαρμουσλή, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μαρία Αντωνά, η Μπέττυ Μαγγίρα κ.α.

1-Stikoudi-eyxes-egymosyni-instagram-2
1-Stikoudi-eyxes-egymosyni-instagram-3
1-Stikoudi-eyxes-egymosyni-instagram-4
1-Stikoudi-eyxes-egymosyni-instagram-5
1-Stikoudi-eyxes-egymosyni-instagram-6