Η Μέγκι Ντρίο δεν µασάει τα λόγια της. Το γνωστό µοντέλο σε µια αποκλειστική συνέντευξη στο «Secret» µιλάει για τα νέα επαγγελµατικά του σχέδια και τα τηλεοπτικά προγράµµατα της σεζόν, ενώ δεν διστάζει να ρίξει τα βέλη του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι ετοιµάζεις αυτή την περίοδο;

Θέλω να σου πω ότι πριν από λίγες ηµέρες έκλεισα τα 30 µου και έχω µπει σε µια περίοδο που θέλω να παίρνω ώριµες αποφάσεις στη ζωή µου, κυρίως όσον αφορά τα επαγγελµατικά µου. Ετοιµάζω ένα καινούργιο brand, που θα φέρει την υπογραφή µου και θα λέγεται «Meggi’s Magic». Θα είναι µια σειρά ολοκληρωµένη, µε επτά προϊόντα, τα οποία θα έχουν να κάνουν µε την περιποίηση προσώπου και την καθηµερινή µας ρουτίνα. Η σειρά µαζί µε το e-shop θα είναι έτοιµα στις αρχές ∆εκεµβρίου και τότε θα κυκλοφορήσουν και στην αγορά.

Πώς σου φαίνεται η είσοδος της Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του «My style rocks»;

Εµένα η συγκεκριµένη κοπέλα δεν µου αρέσει προσωπικά. ∆εν µου φέρνει κάτι γυναικείο το παρουσιαστικό της, παρόλο που µπορεί να έχει ένα επιτυχηµένο γενικότερο στυλ. Εύχοµαι να τα πάει καλύτερα από την Ηλιάνα, ωστόσο αναρωτιέµαι ποιος κάνει τις επιλογές σε αυτές τις εκποµπές, γιατί βλέπουµε πάλι τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις. ∆εν βλέπω να δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και δουλειές πάνω απ’ όλα.

Πώς σου φαίνεται που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το «Shopping star» στη θέση της Βίκυς Καγιά;

Νοµίζω ότι είναι το µεγαλύτερο τηλεοπτικό λάθος που θα γίνει. Θεωρώ ότι η Ηλιάνα δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτήν τη στιγµή στην τηλεόραση καθόλου. Πόσω µάλλον στη θέση της Βίκυς Καγιά και στο «Shopping star». Πιστεύω ότι το «Shopping star» µε την Ηλιάνα θα πατώσει. Θα πάρει ένα project επιτυχηµένο και θα πάει στα Τάρταρα τα νούµερα τηλεθέασης.

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;

Ηρθα στην Ελλάδα 11 χρόνων από την Αλβανία. Οπως κάθε οικογένεια αλβανική που ερχόταν στην Ελλάδα περνούσε δύσκολα, έτσι πέρασα κι εγώ δύσκολα. Βίωσα ρατσισµό επειδή δεν µιλούσα τη γλώσσα. Πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο και, παρ’ όλα αυτά, άκουγα τροµερά ρατσιστικά σχόλια, όπως το «Παλιοαλβανίδα, πήγαινε πίσω στη χώρα σου». Αυτό το σχόλιο το έχω ακούσει και από φίλη µου κολλητή. Μετέπειτα τα πράγµατα έγιναν καλύτερα, αλλά ακόµα και στα 30 µου ακούω ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή µου.

Eχει υπάρξει κάποιος θαυµαστής σου που σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Eχει υπάρξει. Συγκεκριµένα, όταν ήµουν 18 χρόνων και έµενα στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κολληµένος µαζί µου. Με παρακολουθούσε συνεχώς και µε περίµενε στην είσοδο του σπιτιού µου, µε αποτέλεσµα να φοβάµαι ακόµα και να πάω στο σπίτι. ∆εν τον ήξερα καν σαν άνθρωπο. Ηταν κανονικός stalker. Αναγκάστηκα να κάνω ασφαλιστικά µέτρα σε αυτόν, για να σταµατήσει να µε ενοχλεί. Επειτα από τότε, αναγκάστηκα να γίνω άνδρας του εαυτού µου, για να προστατεύω τον εαυτό µου και στις δουλειές µου και στην προσωπική µου ζωή.