Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξασφάλισε την αναγγελία του γάμου τους, η οποία δημοσιεύθηκε μόλις χθες στην εφημερίδα, παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους οι αναγγελίες γάμου δημοσιεύονται έναν έως και τρεις μήνες πριν τον γάμο.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο πρόκειται να παντρευτεί στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στον Λυκαβηττό ενώ υπάρχουν φήμες που θέλουν την πρώην παίκτρια του Survivor να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Η τρυφερή φωτογραφία μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον γάμο τους

Το πρωί της Δευτέρας 18/09/2023 κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες που θέλουν την Δήμητρα Βαμβακούση να είναι έγκυος στο πρώτης παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με τις αναρτήσεις του στα social media, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μέλλουσα σύζυγό του, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά, ενώ κοιτάζουν ο ένας τον άλλο.


Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: