Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Μαντά μαζί με την κόρη της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του συζύγου της και τον γάμο της κόρης της, η οποία όπως είπε, στη δική της περιπέτεια υγείας, στάθηκε δίπλα της σαν βράχος.

«Ο γάμος της κόρης μου ήταν για μας μια έντονη στιγμή γιατί δεν ξέραμε αν τελικά θα γινόταν. Τον Μάιο, ο σύζυγός μου, ο Γιώργος, πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Πήγαν όλα καλά και έχει βγει πλέον από το νοσοκομείο. Το ότι είναι πλέον μόνιμα με οξυγόνο και το ότι έχει μια φορητή συσκευή, είναι το λιγότερο που μας απασχολεί. Σημασία έχει ότι τον είχαμε κοντά μας και συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία» ανέφερε αρχικά η Λένα Μαντά και συνέχισε εμφανώς συγκινημένη:

«Όταν πέρασα την περιπέτεια με την υγεία μου, στην αρχή σκεφτόμουν αν θα ζήσω να δω τον γάμο της κόρης και του γιου μου. Η κόρη μου, στάθηκε σαν βράχος τότε και στήριξε τους πάντες. Ήταν η δύναμή μου. Η Μαρία έχει ένα ταλέντο, όταν απλώνεις το χέρι σου για βοήθεια, το δικό της είναι ήδη εκεί και σε περιμένει. Κι αυτό είναι σπάνιο».

Σε άλλο σημείο, η Λένα Μαντά μίλησε και για την κρίση που πέρασε η σχέση με την κόρη της.

«Κάποια περίοδο με τη Μαρία περάσαμε μια μεγάλη κρίση που κράτησε 8 χρόνια. Είχε μια σχέση που έφτασε στον αρραβώνα και όταν τελείωσε, ούτε εγώ μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά κι εκείνη με αντιμετώπισε σαν σάκο του μποξ» είπε.

«Ούτε τα βασικά δε λέγαμε. Κάποια στιγμή η μαμά μου είπε ότι θέλω ψυχολόγο και την απάντησα ότι ψυχολόγο χρειάζεται εκείνη. Τελικά πήγανε και οι δυο… Έκανα μια προσπάθεια πριν πολλά χρόνια να διαβάσω βιβλίο της. Το τελείωσα με πάρα πολύ κόπο, με πολύ βάσανο μέσα μου για να το τελειώσω και όταν τα κατάφερα, το πέταξα και της είπα να μη μου ξαναδώσει βιβλίο της αν δε γράψει κάτι άλλο… Είναι η μαμά μου, ξέρω πως σκέφτεται οπότε μου φαινόταν πολύ αναμενόμενο…» είπε από τη δική της πλευρά η κόρη της Λένας Μαντά.