Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Μουζουράκης, που έγινε πατέρας για πρώτη φορά την περασµένη Πέµπτη. Η 30χρονη σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 4 κιλών. Το ερωτευµένο ζευγάρι θέλησε από την αρχή της εγκυµοσύνης να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο µακριά από τα media.


Για τον λόγο αυτόν οι δηµόσιες αναφορές του τραγουδιστή στην προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η κολλητή φίλη της φαρµακοποιού, Κατερίνα Καινούργιου, µέσα από την εκποµπή της.


Ο Πάνος Μουζουράκης, που είναι νιόπαντρος, πέρασε τον µήνα του µέλιτος στο... «Αλσος», στην ολοκαίνουργια επιθεώρηση της ∆ήµητρας Παπαδοπούλου µετά την περσινή sold-out επιτυχία.

Ο ταλαντούχος Πάνος Μουζουράκης συνεργάστηκε µε τη ∆ήµητρα Παπαδοπούλου για δεύτερη φορά.


«Επειδή τον Σεπτέµβριο έρχεται ένα άλλο δώρο στη ζωή µου, θα ήθελα εκεί να µπορέσω να κάτσω και να χαλαρώσω. Θα το ζήσουµε το... µέλι», είχε πει πριν από δύο µήνες στο «Secret», όταν ρωτήθηκε για τον µήνα του µέλιτος. Σύµφωνα µε πληροφορίες, το ζευγάρι άρχισε από νωρίς να δέχεται ευχές και δώρα, ενώ ο ηθοποιός και τραγουδιστής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την κόρη του.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 16/9