Μια δύσκολη πορεία μέχρι να φτάσει στο σημείο να αγαπήσει και πάλι τον εαυτό της, το χαμόγελό της και να διεκδικήσει την ευτυχία, είχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τα χειρουργεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε. Ειδικότερα η Ιωάννα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο στον Alpha.

“Πριν από δύο χρόνια έγινε ας πούμε το come out μου και εμφανίστηκα με τη μάσκα πρώτη φορά. Αυτή η ανάμνηση είναι για εμένα ιδιαίτερη, μία σημαντική και θέλησα να δείξω και να πω κοιτάξτε που ήμουν εγώ πριν από δύο χρόνια.

Έχω πολύ δρόμο ακόμα και προγραμματισμένα πράγματα για τον επόμενο χρόνο και θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Έχω κάνει γύρω στα 18-20 χειρουργεία και δεν ξέρω τον αριθμό, πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γενικότερα αυτό που μου έχει εξηγήσει η γιατρός μου και έχω στο μυαλό μου, είναι ότι αυτό που συμβαίνει χρειάζεται μία συντήρηση μέσα στα χρόνια.

Πάντα θα έχω να διορθώνω και να βελτιώνω” ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στην τηλεόραση; “Ποιος ξέρει; Αλλά γιατί όχι. Ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εμένα.

Αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου κι αλλιώς είναι πίσω από τις κάμερες. Οι προτάσεις που θα εξέταζα, είναι συγκεκριμένα πράγματα.

Επειδή εγώ δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να σχολιάζω και να κουτσομπολεύω. Δεν μου αρέσει καθόλου στη ζωή μου και δεν το έχω και να το έκανα θα ήταν ψεύτικο και δεν θα ήμουν εγώ.”