Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στην έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Αυτό που ζω τώρα και προσφέρω...

«Αυτό που ζω τώρα και προσφέρω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούσα στο παρελθόν. Με συγκλονίζει όταν χτυπάει το τηλέφωνο και είναι κάποιος που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα λύσεις όλα ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η επιλογή της να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες

«Βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή. Εάν προκύψει κάτι καλό που θα έχει να κάνει με το "μπροστά", δεν θα πω όχι. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση. Βρίσκω απολαυστική και γοητευτική τη διαδικασία της τηλεόρασης, αλλά όχι για κάθε μέρα. Αν υπάρξει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον που να συνδυάζει όλα αυτά που θέλω, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Για τους σημερινούς σταρ

«Στην τηλεόραση έχουμε ανθρώπους που με μία τους λέξη ή με μία τους κίνηση μπορούν να επηρεάσουν. Οι σημερινοί stars δεν θα είναι ποτέ του ίδιου βεληνεκούς που ήταν στο παρελθόν».

Το «φαινόμενο» Ελένη Μενεγάκη.

«Βρήκα μαγικό αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την αποχή της από την τηλεόραση για έναν χρόνο. Για εμένα η Ελένη από μόνη της είναι ένα "μάθημα" στα media», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Επίσης, ανέφερε πως μετανιώνει που άφησε πολλά χρόνια να πάνε χαμένα και που στέρησε από τους γονείς της να τη δουν συναισθηματικά «καλά».

Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει

«Είμαι διστακτική να πω δημόσια ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα “μου το πάρουν”», αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: