Σε εκδήλωση βρέθηκαν διάσημοι Έλληνες και έκαναν δηλώσεις, και το βίντεο έπαιξε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση.
«Η τηλεόραση φέτος είναι ένας αχταρμάς. Στην τηλεόραση πλέον τα πρόσωπα είναι περισσότερα από όσα χρειάζονται. Τα «beef» τα θεωρώ παθογένεια, είναι χαμένος χρόνος και ενέργεια. Υπάρχουν πάρα πολλά πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι στην τηλεόραση και δεν είναι», σχολίασε.


Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Είναι νωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει από τη νέα σεζόν με το Star κι έμενα. Μακάρι να βγει το GNTM γιατί μου λείπει. Κάνουμε κανονικά τα γυρίσματα μας για το "first date", αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα είχαμε ενημερωθεί. Αν επέστρεφε το GNTM θα προτιμούσα να είχα τη θέση του art director που είναι πίσω από τις κάμερες. Η Ηλιάνα μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια. Είχα κάνει δοκιμαστικό για το “My style rocks” άλλα δεν μου ταίριαζε», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.


Αντώνης Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ υπογράμμισε πως, «στην Ελλάδα έχουμε από τις καλές τηλεοράσεις σε σχέση με το εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι θα έκανα κι άλλο πρότζεκτ, πέρα από αυτά που κάνω».


Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη μίλησε για τα προσωπικά της αλλά και για την ελληνική τηλεόραση.
«Σημασία έχει ο τρόπος που κάποιος μπορεί να σε ρωτήσει κάτι για την προσωπική σου ζωή. Δεν με ενόχλησε η ερώτηση για δεύτερο παιδί γιατί δεν έγινε κακόβουλα. Δεν γνωρίζω αν ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να γίνει αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, άλλα και να ήξερα δεν θα έλεγα. Δεν νομίζω ότι πέρα από το δελτίο ειδήσεων θα έκανα και κάτι άλλο. Δεν σχολιάζω φήμες. Δεν γνωρίζω για το αν η Μαρία Αναστασόπουλου μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιώργο αυτιά, ανυπομονώ κι εγώ να μάθω», τόνισε η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: