Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς το απόγευμα της Πέμπτης 21/9.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά του, τονίζοντας πως δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο, ενώ παράλληλα έκανε και χιούμορ για τη Δέσποινα Βανδή.

«Εμένα το στοιχείο μου είναι η εκκεντρικότητα, για τους άλλους, για εμένα είναι τρόπος ζωής. Έχω τρεις σχολές που διδάσκω, είμαι αγοραστής σε ένα κατάστημα, πάω συνέχεια ταξίδια, Παρίσι, Μιλάνο, έχω τον «Temeno» που σχεδιάζω, πόσα ακόμη να κάνω;», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν είμαι η Βανδή να τα προλαβαίνω όλα. Έκανε μαγειρική και γκόμενο είχε και εκπομπές είχε και κριτής ήταν και δίσκους έβαζε και όλα. Δέσποινά μου πώς τα έκανες όλα μαζί;», πρόσθεσε γελώντας ο Λάκης Γαβαλάς.

Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το μεγάλο κεφάλαιο των σχέσεων. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν μικρός, ο μπαμπάς ο αυστηρός ο Πειραιώτης ήταν ο πρώτος μου υποστηρικτής. Απ’ όλη αυτή την αυστηράδα, όπου ό,τι κι αν έλεγε θα έκανα εγώ το δικό μου σόου γιατί τότε τα αποστήθιζα και τα ήξερα όλα πολύ καλά, είπα λοιπόν ότι «ένα τέτοιο παιδί θα μου άρεσε να έχω». Δηλαδή να ήταν ατίθασο, να μου απαντούσε, να μου έλεγε τη γνώμη του και εγώ να ασχολούμαι μαζί του».


«Εγώ χόρτασα αγάπη και αυτή με έκανε να ανοίξω φτερά και να φύγω 19 χρονών έξω, στο εξωτερικό. Εκεί άλλαξε το πράγμα. Δηλαδή όλη αυτή η αγάπη ήταν καλό εφόδιο για να εκτοξευθώ αλλά μετά πήγα σε άλλη διάσταση. Γι’ αυτό έκανα έναν δεσμό που ακόμη ήταν προς την αποκόλληση του γεγονός που έγινε μετά. Εννιά χρόνια έμεινα λοιπόν με μια γυναίκα που αγαπηθήκαμε πάρα πολύ». «Όταν γύρισα στην Ελλάδα, μετά από εννιά χρόνια και είχα το στρες γιατί με απέρριψε κατευθείαν και δεν πολυάρεσε το στιλ μου, χάλασε η συνταγή, έφυγε και εγώ ζητούσα μετά το ανδρικό πρότυπο στις σχέσεις. Να με αγαπάει, δηλαδή, όπως με αγάπαγε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν άνδρας, μιλούσε αντρικά και αυτό ήθελα. Γι’ αυτό και στις σχέσεις θέλω την αντρική σχέση να υπάρχει απέναντι μου» πρόσθεσε, ακόμα ο Λάκης Γαβαλάς στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην παύση των σχέσεων με την μία του αδελφή και τα ανίψια του. Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «με την μία μου αδελφή δεν μιλάω και τα ανίψια μου, με την άλλη μου αδελφή και τα ανίψια μου μιλάω. Η ανιψιά μου ήρθε μαζί μου το καλοκαίρι για μια εβδομάδα και περάσαμε τέλεια. Έχουμε και ανταγωνισμό στον χορό και τα λοιπά! Χορεύω καλύτερα, Ναταλία και έχω βίντεο».


«Θέλω να μιλήσω και με την άλλη μου αδελφή αλλά δεν έχει συμβεί. Δεν έγινε. Μακάρι να έρθουν εκείνοι που με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος. Αν τώρα θεωρούν ότι έγινα καλός άνθρωπος, ας με πάρουν και να μου πουν πως «νομίζουμε ότι τώρα είσαι καλός άνθρωπος».

Ή ας συνεχίσουν να αισθάνονται ότι δεν είμαι καλός και να μην μου μιλάνε. Μου στοιχίζει αυτό πολύ, πάρα πολύ, γιατί έχουν παιδιά στα οποία και ήθελα να είμαι κοντά τους. Σίγουρα θα έχουν κάποιες αισθηματικές δυσκολίες που θα μπορούσαμε μαζί να τις απαλύνουμε και τέτοια αλλά εντάξει».


«Εγώ δεν θέλω να πιέζω κάποιον να κάνει κάτι που δεν το αισθάνεται. Άλλωστε αυτό είναι μέσα στο φάσμα της ζωής. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, ποιανού η ζωή είναι λεία και κανονική; Θα ήθελα βέβαια μεγαλώνοντας να κλείνω τους λογαριασμούς. Κάποια στιγμή η αδελφή μου σε κοινό γνωστό είπε ότι: δεν είναι δυνατόν να μην μιλάμε με τον αδελφό μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.