Ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή του εκπομπή φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον πρώην συνεργάτη του. Χωρίς να τον κατονομάζει, έκανε λόγο για ανθρώπους που ο ίδιος έχει βάλει δίπλα του και τους έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο.

Θα έρθει και θα γράφει εναντίον μου

Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Δηλαδή, σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι ύστερα από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές, Τάσο μου, και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς, γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν έναν μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε», ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.



Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, θέλοντας να δείξει ότι έχει παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί από τον Γιώργο Λιάγκα, έστειλε τους «αγωνιστικούς» του χαιρετισμούς μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή σε όσους εργάζονται στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Καλημέρα σε όλους

«Καλημέρα σε όλους. Στα παιδιά που πάνε τώρα για τις εκπομπές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς, τα φιλιά μου και την αγάπη μου την πραγματική σε όλους τους εργαζόμενους στο "Πρωινό".

Εγώ είμαι εδώ, ό,τι θέλετε

Κουράγιο, αδέρφια. Τι να σας πω; Να είστε καλά, εγώ είμαι εδώ, ό,τι θέλετε. Το τηλέφωνό μου το ξέρετε. Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε. Αλλά τουλάχιστον, θέλω να ξέρω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά, δηλαδή, δεν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτή τη δουλειά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: