Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγα 24ωρα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Fay’s Time».

Ο νικητής του Survivor 2017 το πρωί της Παρασκευής 22/09/2023 μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο του.

Με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο γάμος είναι συνειδητή απόφαση

«Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες».

Για τις ετοιμασίες του γάμου του:

«Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από περίπου έναν μήνα και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποιοι έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας».

Η Φαίη Σκορδά αμέσως πήρε τον λόγο, θέλοντας να κάνει το δικό της σχόλιο στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ας προσέχουμε λίγο τα σχόλια

«Οι άνθρωποι χαίρονται με τη χαρά, είτε θα είναι εκεί είτε δεν θα είναι. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, αλλά δεν είμαστε χαζοί, όταν μιλάμε για συναισθηματικές πιέσεις, ας κάνουμε λίγο πίσω και να μην πούμε κάτι άλλο. Δεν είναι κακό να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου και να σκεφτούμε ότι αυτός ο άνθρωπος ζει μια συγκεκριμένη συνθήκη, ας προσέχουμε λίγο τα σχόλια».

Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά

Κλείνοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε για τον Λάκη Γαβαλά: «Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση, ενδεχομένως να μην μπορεί, όπως μου είπε και σε μήνυμα. Δεν είναι ένας ανοιχτός γάμος, απλά καλέσαμε αρκετά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους. Όλα έγιναν γρήγορα και υπό πίεση, οπότε μπορεί να έχουν γίνει και λάθη.

Να προσέχουμε λίγο τι λέμε

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άνθρωποι που βρίσκονται στην τηλεόραση είναι ότι κάποια από τα λεγόμενά τους έχουν αντίκτυπο και σε οικογένειες και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα γιατί είναι μακριά. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάζει σε διαδικασίες οικογένειες και ακόμα και τον ίδιο που περνάει μια κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι την Κυριακή», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δ. Βαμβακούση: «Δεν έχουμε καλέσει άτομα που δεν γνωρίζουμε»