Ο Νίκος Αποστολόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και το γαμπριάτικο κοστούμι που του έραψε, ενώ αποκάλυψε τον καλύτερο Έλληνα πελάτη που είχε ποτέ στα ατελιέ του.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε αρχικά: «Εμένα ο καλύτερός μου πελάτης μέχρι και σήμερα είναι ο Πασχάλης. Φοράει πάντα Αποστολόπουλος. Το 1985 έδινε 10 εκατομμύρια δραχμές για ρούχα. Τότε αγόραζα δύο διαμερίσματα».

«Ερχόταν με την Αλίκη στο Παρίσι και πήγαινε και στο μαγαζί μου που είχα στο Λονδίνο και ψώνιζε πάντα τα ρούχα μου», περιγράφει αμέσως μετά ο γνωστός σχεδιαστής.

Διαβάστε επίσης:  
Νίκος Αποστολόπουλος: «H ελληνική σόουμπιζ είναι ασήμαντοι άνθρωποι που τους δίνουν λόγο τα κανάλια να υπάρχουν»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος επισημαίνει για τον επικείμενο γάμο του πρώην νικητή του reality επιβίωσης.«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γνωριζόμαστε χρόνια. Η φιλία μας ξεκίνησε από το Survivor, ερχόταν σε μένα να ντύνεται μετά για κάποιες εμφανίσεις που έκανε. Εγώ του πρότεινα να βάλει και κάτι άλλο αλλά επειδή ο Γιώργος είναι δωρικός, μου λέει: δεν θέλω να αλλάξω κοστούμι», 

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο ηθοποιοί που εδώ τους εκθειάζετε και μου λένε: "Νίκο, είμαστε φίλοι, θέλουμε δώρο το κοστούμι". Τους λέω: "εσείς ζείτε από τη δουλειά σας κι εγώ από τη δουλειά μου. Να σας κάνω μία καλύτερη τιμή, ναι"», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Διαβάστε επίσης:  
Γάμος Αγγελόπουλου-Βαμβακούση: «Οι πρόβες καθυστέρησαν γιατί η μητέρα του είναι ασθενής» (Βίντεο)