Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Ο νικητής του Survivor 2017 και η γυμνάστρια θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Δείτε ακόμη: Ο Ντάνος γαμπρός με κουμπάρα την κόρη του «εξόριστου» παπά με τον Σταυρό
Παντρεύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Δείτε το προσκλητήριο του γάμου του (Εικόνα)
Πώς λύγισε ο σκληρός Ντάνος - Η γνωριμία με τη Δήμητρα, το… κρυφτούλι, η πολύ δύσκολη αρχή στη σχέση και ο γάμος-εξπρές

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ο σχεδιαστής που θα ράψει το γαμπριάτικο κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου,  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στη Μυρσίνη Κοντού και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει - Είναι ασθενής η μητέρα του

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, στις 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει λίγο γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Οι προτιμήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το κουστούμι:

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα όμως και ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Εγώ θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει να δει το κοστούμι».

Κλείνοντας, ο σχεδιαστής ρωτήθηκε και για κάποιους από τους καλεσμένους του γάμου, οι οποίοι δεν είναι αρκετά κοντά με το ζευγάρι, με τον ίδιο να απαντά: «Σε ένα γάμο που είναι και ένα γεγονός με άτομα από την showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους» είπε ο ο Νίκος Αποστολόπουλος.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: