Για την ζωή και τα επαγγελματικά της μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία ήταν η  πρώτη καλεσμένη της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το τραγούδι της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο» και σχολίασε: «Με τον Νίκο Τερζή και τον Γιάννη Κότσιρα που είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού με κάλεσαν φέτος με έναν πολύ ξαφνικό και όμορφο τρόπο να τραγουδήσω αυτό το υπέροχο τραγούδι που με συγκίνησε πάρα πολύ».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ως «Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος θα είναι στο θέατρο «Παλλάς», καθώς θα συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Εκατομμυριούχος» κι είπε για αυτό : «Μου είχε λείψει πολύ το θέατρο. Έχω αγωνία και φυσικά θέλω να είμαι εντάξει σε όλο αυτό που καλούμαι να κάνω».

Ο Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης της παράστασης, μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», έστειλε το δικό του μήνυμα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύεις και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που συνεργαζόμαστε. Είσαι αξιαγάπητη».

Σημειώνεται ότι η παράσταση «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

 «Η Μύκονος έχει ορίσει την αισθητική μου»

Λόγω  φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος η ερμηνεύτρια, όπως ανέφερε, φέτος το καλοκαίρι δεν πρόλαβε να απολαύσει το νησί της Μυκόνου, αλλά υπογράμμισε ότι το αγαπά πολύ και της λείπει.

 «Η Μύκονος έχει ορίσει την αισθητική μου. Εκεί είναι οι παιδικές μου φίλες», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια κι ανέφερε ότι στην εφηβεία δυσκολεύτηκε.

 «Ήμουν ένα παιδί που πάντα είχε ανάγκη την ελευθερία. Μέχρι που ανακάλυψα ότι η ισορροπία έρχεται όταν βρεις ανθρώπους να συνυπάρχουν μαζί σου κι αυτοί είναι οι φίλοι μου που τους ευγνωμονώ».

 «Δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Είμαι καλά και ήταν ένα καλοκαίρι με πολλά δώρα. Γενικά λένε πολλά για έμενα, δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ούτε όμως είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι και δεν απαντώ. Για εμένα η ζωή μου, είναι η εργασία μου, την λατρεύω».

Παράλληλα σημείωσε ότι δεν θέλει ο σύντροφός της να επεμβαίνει στη δουλειά της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ακούει και τις γνώμες των άλλων, όπως διευκρίνισε η ίδια.