H Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τις λαμπερές βαφτίσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο αποκάλυψε γιατί δεν έδωσε σε κάποιο από τα τρία κορίτσια της το όνομα της μαμάς της, Γεωργία.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι η ίδια η μαμά της τής είχε πει πως δεν θέλει οι εγγόνες της να πάρουν το όνομα Γεωργία.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξήγησε: «Η δικιά μου η μάνα που λέγεται Γεωργία, το άλλαξε το όνομά της γιατί δεν της άρεσε και το έκανε Ζέτα… Έλεγε "παιδί μου, αν κάνει ποτέ κορίτσι, μη βγάλεις το όνομά μου, γιατί εμένα δεν μου αρέσει. Δεν μου άρεσε όταν ο δάσκαλος στο σχολείο έλεγε Γεωργία στον πίνακα"».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η κορούλα της, Λάουρα, ενηλικιώνεται (Φωτό - Βίντεο)


Και έτσι αποκάλυψε γιατί καμία από τις τρεις κόρες της δεν πήρε το όνομα Γεωργία.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με την 8χρονη κόρη της για τις εκλογές – «Με άφησε με το στόμα ανοιχτό»


Να σας θυμίσουμε στην πρώτη έδωσε το όνομα Λάουρα τον Ιούνιο του 2006 που έχει πια τελειώσει το σχολείο, στη δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2008 το Βαλέρια και στην τρίτη κόρη που απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο έδωσε το όνομα Μαρίνα ανήμερα του Αγίου Φανουρίου στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου, την ημέρα δηλαδή που είχε κάνει τάμα στη Μεγαλόχαρη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Αυτός είναι ο λόγος που «έκλεισε» τα social media το καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί δεν έκανε ούτε μία ανάρτηση όλο το καλοκαίρι στο Instagram της με αφορμή την καλεσμένη της Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία υποδύεται την Ιουλία στη «Γη της Ελιάς» και τόνισε ότι απείχε και εκείνη από τα social media.

Συγκεκριμένα η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνονται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε, κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου».

Διαβάστε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στο νοσοκομείο η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» - Η ανάρτησή της στο Instagram

Και τότε η Ελένη άδραξε την ευκαιρία και είπε: «Αυτό που λες κλείνω τα social media, θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως, να ανεβάσω».

Δείτε την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη παρακάτω που όντως όλο το καλοκαίρι απείχε από τα social media και μόνο κάποια like έκανε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου.