Επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από τρία χρόνια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη µέσα από την εκποµπή «Ακόµη δεν είδες τίποτα», µε τον Κώστα Τσουρό, που έκανε πρεµιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεµβρίου, στις 13.40, στο Mega, και θα τη βλέπουµε κάθε Σαββατοκύριακο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα στηρίξει το νέο αυτό βήµα µε την παρουσία της στο στούντιο. ∆υναµική, έτοιµη να προσφέρει και να ξεχωρίσει, η Ευρυδίκη θα αποτελέσει ακόµα µία έκπληξη της φετινής σεζόν. «Είναι µια νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από µια πρόταση που µου άρεσε πολύ, αφού είµαι µε έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιµώ. Είχαµε συνεργαστεί και είχαµε πολύ καλό κλίµα», δηλώνει η ίδια στο «Secret».

valavani
«Ηταν µια συνειδητή απόφαση να µείνω εκτός τηλεόρασης. Ηθελα να ηρεµήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δηµοσιογραφία είναι ο χώρος µου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα µικρό διάλειµµα. Αυτοσκοπός µου δεν είναι να γίνω η κεντρική. Μου αρέσει να είµαι σε οµάδες, λειτουργώ καλά», ξεκαθαρίζει.

Οσο για τον ανταγωνισµό; ∆εν την τροµάζει. «∆εν µε φοβίζει ο ανταγωνισµός. Για να είσαι καλός, πρέπει να έχεις απέναντί σου ανταγωνισµό. Αλλωστε ο Κώστας Τσουρός µπορεί να υπηρετήσει και ενηµέρωση και ψυχαγωγία. Είναι πολύ ικανός», λέει. Πώς θα αισθανόταν αν στην εκποµπή ερχόταν καλεσµένος ο πρώην της, Κωνσταντίνος Βασάλος; «∆εν θα νιώσω άβολα, ούτε µου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος µε τον οποίο µιλάω σχεδόν κάθε µέρα και τον κρατάω ακόµη στη ζωή µου. Περάσαµε πολλά τα έξι χρόνια που ήµασταν µαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάµε κακία… Και τώρα περνάµε ωραία ως δύο άνθρωποι που µπορούν να µιλήσουν χωρίς κόντρες. Το ότι δεν είµαστε ζευγάρι δεν σηµαίνει πως δεν µπορούµε να µιλάµε. Είµαστε ενήλικοι», τονίζει, ενώ σε ό,τι αφορά τη νέα της σχέση και το αν είναι ερωτευµένη αρκείται µόνο στο «είµαι πολύ καλά».

Είμαι μια γυναίκα ντόμπρα και μπορεί αυτό να παρεξηγείται καμιά φορά. Είμαι πολύ πεισματάρα, μένω πολύ σε κάτι που θέλω και έχω στοχοπροσήλωση


Η ίδια κρατά πλέον µόνο για εκείνη την προσωπική της ζωή. «Οσο µεγαλώνεις αλλάζεις. Είναι κάτι που γενικότερα θέλω να κρατώ πιο προσωπικά πλέον, όχι µόνο σε ό,τι αφορά τη σχέση µου, αλλά και άλλα πράγµατα στη ζωή µου», εξηγεί.

«∆εν το μετάνιωσα»

Η πρόωρη αποχώρησή της από το «All Star Survivor» δεν τη στεναχώρησε και εξηγεί τον λόγο: «∆εν µου άφησε πίκρα, γιατί έφυγα πολύ δικαιωµένη. ∆εν το µετάνιωσα που µπήκα, αλλά το κλίµα δεν ήταν ιδανικό. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτός ο κύκλος δεν µε άντεχε, δεν µε βαστούσε ο τόπος, δεν µπορούσα να λειτουργήσω µέσα σε αυτές τις συνθήκες που είχαν ήδη χτιστεί, µε παίκτες που είχαν άλλα πλάνα και σχέδια στο “Survivor” και µέσα σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται “5 χιλιάρικα την εβδοµάδα”».

Απλή, κατασταλαγµένη για όσα θέλει να πετύχει στη ζωή της, η Ευρυδίκη εξαργυρώνει τη δηµοσιότητα πατώντας στη γη.

«Είµαι πολύ γειωµένος άνθρωπος», λέει και εξηγεί πως πίσω από τις κάµερες της αρέσει να είναι… χύµα. «Θα µε δεις σίγουρα χωρίς µακιγιάζ και µε φαρδιά ρούχα. Μου αρέσει να είµαι σπίτι, να µαγειρεύω, να φροντίζω τα λουλούδια µου, να είµαι µε τα ζώα µου», αναφέρει.

Τον Κωνσταντίνο τον κρατάω ακόμη στη ζωή μου. Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Περάσαμε πολλά τα έξι χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία


Οσο για τον χαρακτήρα της; «Είµαι µια γυναίκα ντόµπρα και µπορεί αυτό να παρεξηγείται καµιά φορά… Είµαι πολύ πεισµατάρα, µένω πολύ σε κάτι που θέλω, έχω στοχοπροσήλωση, είµαι δοτική και λίγο παρορµητική. Θα σου πω ότι µετά το παιχνίδι έµαθα να έχω πιο πολλή υποµονή», δηλώνει.

Η δηµιουργία οικογένειας είναι κάτι που πάντα την ενδιέφερε. «Είµαι µια γυναίκα που βλέπω να γίνοµαι µητέρα. Θέλω να κάνω παιδιά, ωστόσο δεν το προγραµµατίζεις αυτό. Είναι όπως τα φέρει η ζωή και το έχω αφήσει να έρθει από µόνο του. ∆εν πιέζω καταστάσεις, καλοδεχούµενο είναι ένα παιδάκι…», παραδέχεται, ενώ για το αν θα έκανε µόνη της παιδί λέει: «Ναι, γιατί όχι, είµαι υπέρ και θα έκανα».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Φωτογραφία άρθρου: NDP