Με νεύρα και τσακωμούς φαίνεται πώς ξεκίνησε το σημερινό (25/9) επεισόδιο του My Style Rocks, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να γίνεται έξω φρενών.

Ο λόγος ήταν η στάση της Χριστίνας Μπίτα απέναντι στις συμπαίκτριές της αλλά και στην κριτική που δέχεται.

Η Σοφία Χατζηπαντελή προσπάθησε να της εξηγήσει ότι σε πρώτο χρόνο όσα της λέει δεν είναι ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί της αλλά θα πρέπει να ακούει.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: Στο σχολείο φορούσα τακούνια, τα παιδιά δεν με ήθελαν και έτρωγα στην τουαλέτα (Βίντεο)

Η ειρωνική στάση της Χριστίνας φαίνεται να την έβγαλε εκτός εαυτού και να βγαίνει εκτός πλατό.

«Αγάπη μου, άκουσε με! Δεν ξέρεις να μιλάς», της είπε με έντονο ύφος η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η αμηχανία της Κατερίνας Καραβάτου ήταν εμφανής, η οποία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επιστρέψουν στην κανονική ροή.

Διαβάστε επίσης: Ποιος δήλωσε για την Σοφία Χατζηπαντελή: Όση σχέση έχει με τη μόδα, άλλο τόσο έχω εγώ με την αστροφυσική



Σοφία Χατζηπαντελή: Θα βγάλω τα φρύδια μου μόνο αν το θελήσω εγώ, όλοι στην οικογένειά μου έχουν μονόφρυδο

Νωρίτερα η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για το «My Style Rocks».

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά, δήλωσε: «Η μόδα είναι τέχνη και το στυλ μου είναι Χάλογουιν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Κάθε φορά θέλω να είμαι και η Σοφία, δεν θέλω να είμαι σαν αποκριάτικο πράγμα».

«Δεν έχω το ύψος, δεν είμαι αδύνατη, δεν έχω τη συνηθισμένη ομορφιά, αλλά είμαι περήφανη. Αυτό που μπορώ να πω στις άλλες, πιο νέες από μένα, είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι το ίδιο και να μπορείς να έχεις και χαρακτήρα», συμπλήρωσε, η Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: Βρίσκεται στην Ελλάδα (Εικόνες)

Όσο για τα φρύδια της που έχουν σχολιαστεί ιδιαίτερα, είπε: «Έχουν όνομα τα φρύδια μου, αλλά είναι και λίγο αστείο. Εγώ λέω ότι η Σοφία έχει μονόφρυδο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι πιο μεγάλες καμπάνιες που έχω κάνει δεν είναι μόνο για μάτια, αλλά ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει ότι το αγαπημένο μου πράγμα είναι το φρύδι μου. Όλοι στην οικογένεια έχουν μονόφρυδο».