Ο δήμαρχος του Μαλιμπού κατηγορεί την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πως είπε ψέματα, προκειμένου να λάβει άδεια για να οργανώσει το baby shower για τον γιο της.

Σύμφωνα με την «Page Six», ο Μπρους Σίλβερσταϊν αναφέρει πως η σταρ του ζήτησε άδεια, λέγοντάς του ότι διοργανώνει μια συγκέντρωση για την εταιρεία ευεξίας που διευθύνει.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο δήμαρχος, αναφέρει: «Καταλαβαίνω ότι η εκδήλωση παρουσιάστηκε τελικά, σαν ένα baby shower, το οποίο φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Αυτό είναι αντίθετο με ό,τι μου είπε ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης. Μου είχε πει ότι η έπαυλη θα ενοικιαστεί για μια εκδήλωση της εταιρείας».


Ένας παρευρισκόμενος ανέφερε στην Page Six: «Δεν υπήρχαν περισσότερα από 100 άτομα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση».

Ο δήμαρχος είναι αντίθετος με τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αφού έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική από τους πολίτες του Μαλιμπού, επειδή λέγεται ότι δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις διασημότητες που ζουν εκεί και όχι στους μόνιμους κατοίκους.

«Δεν είναι καλή αυτή η εμφάνιση για την πόλη, αν και είναι μια εξαιρετική διαφήμιση για μη κατοίκους που θέλουν να έρθουν εδώ και να καταστρέψουν την ειρηνική απόλαυση των κατοίκων στα σπίτια τους», εξήγησε.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι:

1-Kourtney-Kardashian-partly-4
1-Kourtney-Kardashian-partly-1
1-Kourtney-Kardashian-partly-2
1-Kourtney-Kardashian-partly-3