Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την απόφασή της να μείνει μόνιμα στην Κρήτη αλλά και αν υπήρξε ο φόβος μη ξεχαστεί ως τραγουδίστρια.

Για την μετακόμιση της στα Χανιά

«Καταρχάς τα Χανιά τα νιώθω σαν την πατρίδα μου, σαν μια δεύτερη πατρίδα μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πηγαίνοντας στα Χανιά ότι θα με ξεχάσουν σαν τραγουδίστρια. Δεν πήγα να ζήσω στη Νορβηγία. Πήγα στην Ελλάδα, στη χώρα μου, στην Κρήτη. Εκεί υπάρχει μουσική απύθμενη, καλλιτέχνες πάρα πολλοί. Ερχόμουν Αθήνα για τα πολύ βασικά. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν χρειάζεται να είμαι σε ένα γραφείο κάθε μέρα. Και ο Νίκος Παπάζογλου έμενε στην Θεσσαλονίκη. Δεν σήμαινε κάτι και πολλοί καλλιτέχνες μένουν αλλού, όπου νιώθουν τη ψυχή τους. Αν μου βγει εμένα το τέλειο τραγούδι εκεί δίπλα στη θάλασσα;» αποκάλυψε η Μελίνα Ασλανίδου.


Για την επιτυχία της «Τι σου έκανα και πίνεις» και το Big Brother

Mίλησε και για την επιτυχία που την έκανε ευρύτερα γνωστή στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, το τραγούδι «Τι σου ‘κανα και πίνεις». «Έγινε τεράστια επιτυχία μέσα σε μία νύχτα. Το άκουγα παντού. Στην ομάδα, που είναι πολύ σημαντική όταν κάναμε πρόβες με τα κασετοφωνάκια που βάζαμε πίσω μπρος, αλλάξαμε αυτό το τραγούδι και βάλαμε αυτήν την πρόζα μπροστά. Με το που πρωτοακούστηκε στην Θεσ/νικη στον Πέτρινο Μύλο, όλοι γύρισαν και με κοίταξαν. Το τραγούδι είναι από την Πόλυ Πάνου από το ’60. Ένιωσα έτοιμη. Ήταν η ώρα να κατέβω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρό μου».

Στην συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο πως έγινε ξανά το τραγούδι γνωστό και πως όλο αυτό ξεκίνησε από το Big Brother όπου ακούστηκε σε μία συγκεκριμένη στιγμή: «Ήταν στενοχωρημένος ο νικητής του Big Brother, ο Τσάκας, γιατί έφυγε μία κοπέλα με την οποία νομίζαμε ότι έχουν κάτι».

Η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε: «Παιδιά εγώ δεν το είχα δει τότε. Δεν έβλεπα και τηλεόραση. Ένα περίεργο πράγμα την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά έβλεπα σπάνια. Έγινε χαμός. Το αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα. Την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, άκουγα παντού το τραγούδι».