Η Ράνια Αγγελοπούλου, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, μόλις μία μέρα μετά τον γάμο του γιου της με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Η πρώην συνεργάτιδα και φίλη της, η κυρία Τόνια, μίλησε για εκείνη στην εκπομπή «Super Kατερίνα».

Ήταν μια γυναίκα πολύ δυνατή

Συγκεκριμένα, είπε συγκινημένη: «Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν μια γυναίκα πολύ δυνατή. Μια μάνα πολύ καλή. Μας κάλεσε και στον γάμο, αλλά δεν μπορούσα να πάω λόγω δουλειάς και επειδή ήταν στην Αθήνα».

Παντρεύω τον Γιώργο μου

«Πριν από έναν μήνα μίλησα με τη Ράνια, ήταν στο νοσοκομείο, και μου είπε: "Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου". Ήξερε με τι πάλευε. Είχε κάνει χειρουργείο. Και από τότε είχε προβλήματα. Δύο μήνες πριν σταμάτησε και τη δουλειά της. Τα παδιά της, τα αδέλφια της, τους σκεφτόταν όλους. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ δεμένα μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια η κυρία Τόνια.

Ήθελε να δει τον Γιώργο να παντρεύεται

Έπειτα, η κυρία Τόνια μίλησε ζωντανά στην κάμερα της εκπομπής και δήλωσε: «Ναι, ήθελε να δει τον Γιώργο πρώτα απ' όλα να παντρεύεται, να τον χαίρεται. Ποιος γονιός δεν θέλει να δει το παιδί του να έχει εγγόνια, να έχει τα πάντα στη ζωή του;».

Ήταν πολύ δεμένος με τη μάνα του

«Ναι, όταν μίλησα τελευταία φορά, με πήρε η ίδια και μου λέει: "Τόνια, συγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, γιατί δεν έχω δύναμη", γιατί ήταν αρχές Σεπτέμβρη. Ο Γιώργος ήταν πολύ δεμένος με τη μάνα του. Τον ξέρω εδώ και 20 χρόνια. Όταν ερχόταν εδώ στο μαγαζί ήταν αγκαλιές-φιλιά με τη μάνα του», δήλωσε στο τέλος η κυρία Τόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: