Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη, την Τετάρτη, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απόφαση να αποσυρθεί για λίγα χρόνια από την μικρή μας οθόνη καθώς βεβαίως και το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, τη μητρότητα.

Για την απόφαση της να αποσυρθεί πριν λίγα χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε πως «αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση. Να μην κρίνομαι για ότι λέω δημόσια, να μπορώ να λειτουργώ χωρίς να είμαι συνέχεια στο μικροσκόπιο. Κάτι να πεις, κάτι να σου ξεφύγει στον αέρα μιας εκπομπής θα βρεθεί ένας κακοπροαίρετος να σχολιάσει «α, τι είπε η τάδε», «α, τι έκανε». Πιέστηκα, αυτή είναι η πραγματικότητα».

«Ήθελα να δουλέψω όπως δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι χωρίς να τους βλέπουμε. Εκεί που τα λάθη συγχωρούνται πιο εύκολα, εκεί που έχεις περισσότερο χρόνο να αποδείξεις πράγματα γιατί στην τηλεόραση συνήθως αυτά πρέπει να γίνονται πάρα πολύ γρήγορα και αυτό είναι πολύ αγχωτικό για τους παρουσιαστές».

Διαβάστε επίσης: Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά για την επιλόχειο κατάθλιψη: Αισθανόμουν ότι δεν μπορούσε να με αντέξει το σπίτι μου



Για την μητρότητα

«Τα παιδιά μου ήταν σε πολύ μικρή ηλικία και σκέφτηκα ότι ο χρόνος δεν ξαναγυρίζει πίσω. Έπαιξε και αυτό το ρόλο του και τελικά καλώς έκανα γιατί μου ξαναδημιουργήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω. Κάπως έτσι μου έγινε, μου έλειψε λίγο προς το τέλος και είχα αρχίσει να θέλω πάλι να βγω από το γραφείο και να κάνω άλλα πράγματα. Να θέλω βαφτώ, να θέλω να χτενιστώ, ναι, γιατί είχα ξεχάσει και όλο αυτό το κομμάτι» πρόσθεσε, ακόμα, η Δέσποινα Καμπούρη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.